مشاوره حقوقی رایگان - پیدا کردن شخص مزاحم بعد از حذف اکانت

دو سال پیش با دوتا پیچ‌ بصورت ناشناس به دوستم تو ‌دایرکت متلک گفتم و به دایرکت شوهرشم پیام دادم و عکس زنش رو ‌فرستادم و ‌گفتم عکس زنت همه جا پخشه. الان فهمیدم اسکرین شات گرفته و قصد داره بره دنبال شکایت، منم تازه دلیت اکانت کردم، آیا میتونه کاری کنه؟؟؟ اسکرین شات هاش برای پلیس فتا بعد از دوسال قابل قبوله؟؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله قابل قبول است و در صورت شکایت دارای مجازات خواهد بود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.