مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی در اینستاگرام و پاک کردن پیج

سلام وقتتون بخیر من یه پیجی برام مزاحمت ایجاد کرد یعنی فراتر از مزاحمت میگفت برای بردارم بیام خواستگاری و هی ادامه داد چنبار گفتم نه بازم بیخیال نشد و شروع کرد به فحاشی و حرفهای خیلییی رکیک و من فک میکنم که خودشون پسر بودن منم گفتم اینو بی جواب نمیزارم خواستم فردا به پلیس فتا مراجعه کنم دیدم فوری پیجشو دلیت زد الان اگه اقدامی کنم بازم به نتیجه میرسم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله قابل پیگیری از طریق پلیس فتا و شکایت مزاحمت تلفنی و توهین و فحاشی و استفاده از الفاظ رکیک هست

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام از طریق پیلیس فتااقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اکانت را حذف کرده باشد معمولا پیگیری نتیجه ای نخواهد داشت.
به هر حال می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید و از پلیس فتا پیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به پلیس فتا مراجعه کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله
حتما مراجعه و شكايت نماييد

محسن جان نثاری

جناب آقای محسن جان نثاری :

چون اینستاگرام و پلتفرم های خارجی قابل پیگیری نمی باشند لذا به احتمال بسیار طرح شکایت نتیجه ای در پی نخواهد داشت.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

ابتدا باید شکایت کنید بعنوان توهین و فحاشی که از دادگاه به پلیس فتا ارجاع شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله قطعا
قابلیت پیگیری دارد و می توانید تحت عناوین متفاوتی از ایشان شکایت کیفری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا با توجه به نوع پلتفرم ها پیگیری نتیجه نخواهد داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر اسکرین شات دارید به پلیس فتا مراجعه کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
موضوع از طریق پلیس فتا قابل پیگیریست .اگر اسکرین دارید از پیامها ، پرینت گرفته و به پلیس فتا ارائه دهید.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی در صورتی که اسکرین شات پیامک های ارسالی را دارید تحت عنوان توهین و تهدید طرح شکایت تمایید تا از طریق پلیس فتا پیگیری گردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

فحاشی در فضای مجازی خارجی مثل ایستاگرام جرم ولی پیگیری آن نیازمند صرف وقت است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل اینکه سرور اینستاگرام در کشور آمریکا است ممکن نیست.