مشاوره حقوقی رایگان - اکانت اینستا

سلام
من با یک پیج ک با شماره خودم راه اندازی شد به پیج ی دختر خانومی پیشنهاد دوستی و رل دادم اولش خود طرف جوری رفتار کرد ک مایل به رابطه هست اما فرداش گفت من رل دارم. گفتم رلت متوجه نمیشه و...
بعد از 15دقیقه یه اکانت دیگه بهم پیام داد و از اصل خاست منم اصل فیک دادم ببینم کیه وقتی ازش اصل خاستم شروع کرد فحش دادن ک من فلانم و فلان میکنم تو بیخود کردی به عشق من پیام دادی و ازت شکایت میکنم تو فتا. میخاستم ببینم با اینکه دلیت اکانت کردم و گوشیمم به تنظیمات اولیه برگردوندم قابل ردیابی هست؟ از چتای من اسکرین شات دارن و ایا اصلا من جرمی مرتکب شدم؟ تروخدا من 5روزه از عذاب وجدان دارم دق میکنم ممنون میشم جواب دقیق بگیرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت شکایت می توانید کلا موضوع را انکار کنید و اسکرین شات به فرض محال اگر پلیس فتا در بیاره برای شما بوده قابل استناد نیست و از طرفی در صورت حذف اکانت معمولا موضوع قابل رسیدگی نیست و اگر انکار کنید مشکلی پیش نمیاد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صورت حذف اکانت معمولا موضوع قابل رسیدگی نیست و اگر انکار کنید مشکلی پیش نمیاد.ایکرین شات قابل استناد نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به دلیت کردن بعید است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ،،،
نظر به حذف اکانت و نبودن ردیابی آن بلحاظ اینکه سرور آن قابل ردیابی برای پلیس فتا نمی‌باشد و در داخل ایران هدایت نمی‌شوند بلحاظ نداشتن مدارک و دلایل محکمه پسند با انکار آن توسط شما کان لم یکن و منتفی می‌شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.