مشاوره حقوقی رایگان - صیغه موقت

باسلام
میخواستم بدونم اگر از اسپرم اهدایی بخوایم استفاده کنیم البته به صورت صیغه بارداری بخاطر اینکه در آینده مشکلی پیش نیاد از طرف اهداکننده ... باید از نظر قانونی چه تعهد و تضمینی بگیریم از ایشون که خیالمون راحت باشه ؟ دست نویس صیغه و دستنویس برای حضانت فرزند قابل قبول میباشد ؟؟ باتشکر از شما

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

صیغه در دفترخانه معتبر خوانده شود حضانت حق و تکلیف ابوین است و نمی‌توان از کسی سلب کرد