مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند دختر

با سلام ،من و همسرم از طریق اسپرم اهدایی صاحب فرزند دختر شده ایم، الان دخترم 2ساله است و ما قصد جدا شدن داریم . آیا همسرم می تواند برای دختر من ادعای حضانت کند، کما اینکه نام ایشان در شناسنامه دخترم به عنوان پدر ثبت شده است ولی در واقع ایشان پدر بیولوژیکی دخترم نیستند و با انجام آزمایش ژنتیک قابل اثبات هست. ممنون از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توحه به اینکه از طریق لقاح فرزند ایجاد شده پدر وی تلقی واز تمامی حقوق برخوردار خواهد بود

محسن سلیمانی

جناب آقای محسن سلیمانی :

خیر حضانت فرزند دختر در هر شرایطی تا هفت سال با مادر است مگر موارد خاصی از جمله فساد اخلاقی و …

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
حضانت تا 7 سالگی با مادر است

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
ظاهرا پدر است مگر نسب نفی شود که خود مستلزم طرح دعوی می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام درست است که ایشان ، پدر بیولوژیکی فرزند نیستند ولی طبق قانون ، ایشان دارای تمام حقوق پدری میباشند و حق حضانت خواهند
داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام
سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شده است، در صورتی که نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید با من تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام حضانت فرزند دختر تا 7 سالگی با مادر میباشد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام ايشان پدر قانوني فرزند هستند ولي چون فرزند صغير است حضانت آن تا ٧ سالگي با مادر است
در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد ٠٩١٤٧٧٢٦٨٥٥