مشاوره حقوقی رایگان - فروشنده خودروی معیوب

سلام و خسته نباشید خواستم بگم بنده 6 ماه پیش از تهران یک خودروی 206 خریدم پیش مکانیک بردم گفت خرج موتور داره آوردم شهرستان ارومیه بعد یک ماه از طریق برنامه ... به کس دیگری فروختم بین خودمان یک قرارداد نوشتیم و ذکر کردیم ایراد قانونی بعهده فروشنده میباشد اونم برد پیش مکانیک خودش اونم گفت خرج موتور داره منم با اطلاع خریدار فروختم الان بعد 6ماه زنگ زده و میگه موتور ماشین پاره شده و ایراد قانونی حساب میشه الان من چکار باید بکنم خودتان میدونید وقتی من ماشینو اون زمان به اون دادم قیمتش 59 تومن بود الان قیمتش 95 تومنه میتونم قرارداد رو فسخ کنم چون اون تعویض پلاک کرده و کارشناس راهنمایی هم ماشینو دیده که تایید تعویض پلاک رو داده

پاسخ ها :

نگار طاهرپور

سرکار خانم نگار طاهرپور :

سلام خیر شما حق فسخ ندارید خریدار این حق رو داره امکانش هست که مابه التفاوت رو بپردازید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون خریدار یا باید معامله را فسخ نمایید و ثمن معامله را برگرداند یا هزینه و مخارج به عهده خود خریدار می باشد