مشاوره حقوقی رایگان - فروش‌ ماشین

سلام‌خسته‌نباشید‌من‌یه‌نیسان‌داشتم‌فروختم‌به‌خریدار‌گفتم‌کا‌تعمیر‌‌می‌خواد‌خریدار‌ماشینو‌برده‌تعمیر‌الان‌گفتن‌سیلندرش‌ترکیده‌الان‌خریداره‌می‌خواد‌شکایت‌ بککنه‌ایا‌میشه‌شکایت‌بککنه‌من‌که‌گوفتم‌تعمیر‌می‌خواد

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

اگر توافق مکتوب داشته باشید و در آن به تعمیرات اشاره کرده باشید، خیر امکان شکایت ندارد در غیر این صورت می‌تواند علیه شما طرح دعوا نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان اقامه دعوا وجود خواهد داشت ولی شما هم میتوانید از
خود دفاع نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله امکان اقامه دعوا وجود خواهد داشت.اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید