مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو معیوب

سلام من 48 ساعت پیش یک دستگاه خودروی سواری خریدم و فروشنده اعلام نموده که ماشین رنگ و تصادف نداره و رسید با امضا نموده که تصادف نداره لذا نشون کارشناسی دادم که نوشته شاسی و درب ماشین تصادف شدید ورنگ داره لذا فروشنده قبول نمیکنه پول هم دادم و وکالت هم زده چکار کنم که شکایت کنم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
درقراردادتان نگاه کنید که ایا کافه خیارات راباشرط ساقط کردید یاخیر؟ اگر کافه خیارات راساقط نکرده باشید باستنادخیارعیب وتایید کارشناسی می توانید معامله تان رافسخ کنید یاارش وخسارت بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید به واسطه خیار عیب اقدام فوری برای فسخ انجام دهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

به قراردادتان رجوع کنید و به واسطه خیار عیب جهت فسخ اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

میتوانید به واسطه خیار عیب اقدام فوری برای فسخ انجام دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را به جهت تدریس در معامله اعلام کنید و سپس دادخواست فسخ معامله و استرداد. ثمن معامله به نرخ روز بدهید.
احتمالا در قرارداد کلیه خیارات ساقط شده ولی به استناد خیار تدریس می توانید اقدام کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

میتوانید به واسطه خیار عیب اقدام فوری برای فسخ انجام دهید