مشاوره حقوقی رایگان - سرقت رایانه ای

بنده سال 98 طعمه سرقت رایانه ای شده بودم و مبلغی را از طریق ارسال لینک قلابی سایت درج آگهی ... برام ارسال شد که مبلغ 1000تومان پرداخت کنید تا اگهی شما ثبت شود به محض ارسال 1000تومان ملبغ حدودا 500هزار تومان از من به سرقت رفته است و امروز ابلاغیه دستم رسید و عنوان شده به علت ادله مدارک کافی منع تعقیب برای متهم صادر شده بنده اعتراض دارم ایا باید مجددا به یکی از دفاتر قضایی بروم و اعتراض نمایم لطفاً راهنمایی بفرماید متشکرم از همکاری شما

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
بله باید به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و اعتراض خود را ثبت کنید .
موفق باشید