مشاوره حقوقی رایگان - پس دادن گوشی خریداری شده

با سلام. مشتری 9 ماه پیش از اینجانب گوشی آیفون خریده و بعد از 9 ماه با من تماس گرفته که گوشی رفرش هست و اصل نیست. با این که فاکتور ندارد و حضوری اقدام به خرید کرده است. ( در دستگاه پوز اینجانب تراکنش انجام شده است ) چون تهدید کردند اگر 10 میلیون واریز نکنید من شکایت میکنم. حس میکنم میخواهند کلاهبرداری انجام بدهند و چون در مکان مشخص و حضوری و با آگاهی خودشون اقدام به خرید کردند. میتواند شکایت را بعد از 9 ماه به جایی برساند؟ من الان باید چه اقدامی کنم؟ با تشکر.

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

شما بهتره واقعیت را ملاک عملتان قرار بدهید.اینجور موارد معمولا به کارشناسی ارجاع میشوند و بر اساس نظریه کارشناسی رای صادر میشه.شما اگه مطمین هستید که ادعای ایشان درست نیست پس اصولا نباید نگران باشید به ایشان بگویید از طریق قانونی مشکلتان را پیگیری کنید.ولی اگه میدانید گوشی رفرش بوده بهتره قیمت گوشی رفرش را با ایشان محاسبه کنید و باقی پول را طبق عرف بازار در ازای رسید مکتوب به وی پس بدهید.در هر صورت صداقت راهکار تمام مشکلات است.صادقانه برخورد کنید.