مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقيف

با سلام ، من سال پيش خودرويی خريداري كردم از شخص دوم ، همه مدارك تكميل بود قولنامه كرديم و وكالت هم گرفتيم رفتم براي تعويض پلاك فهميدم ماشين توقيف شده بخاطر بدهي صاحب اصلي ماشين ، اما بعد از قولنامه نفر دوم ماشين توقيف شده ، سوالم اينه كه ماشين رو شخص دوم ميتونه رفع توقيف كنه بدون اينكه صاحب اصلي حضور داشته باشه ؟چون مدعيه كه صاحب اصلي هم بايد باشه براي رفع توقيف ولي نمياد و نميتونم كاري بكنم!

پاسخ ها :

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
باید یک اعتراض تنظیم بشه به عنوان اعتراض ثالث که این خودرو پس از انتقال توقیف شده و بخوان که از توقیف آزاد بشه