مشاوره حقوقی رایگان - تقاصای دستور موقت جهت ترخیص خودرو

باسلام. خودروی اینجانب به علت بدهی صاحب پلاک توقیف شده و بنده با مبایعه نامه نمایشگاه مبنی بر تقدم خرید بر حکم توقیف و مدارک مدارک اثباتی دیگر تقاضای ثالث اجرایی دادم و دادگاه وقت رسیدگی را در 15 اذرماه گذاشته با توجه به زمان طولانی وقت رسیدگی چونکه تنها وسیله امرار معاش و امورات زندگیم با خودرو در اسنپ میباشد ایا راهی هست که لایحه ای سندی فیش حقوقی یا سفته به دادگاه بدهم خودرو ازاد شود تا در وقت مقرر مالکیت خود را ثابت کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثابت شود جز مستثنیات دین محسوب می شود ازاد میگردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید لایحه بدهید تا دادگاه بررسی نماید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید لایحه ارسال کنید تا مورد برسی مقام قضایی رسیدگی کننده قرار بگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
امکان رفع توقیف با دستور موقت وجود ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک جهت اظهارنظر دقیق حقوقی موضوع از جوانب مختلف قابل بررسی می باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خیر راهی نیست مگر مبالغی را نقدا بسپارید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام قاعدتا خیر
بستگی به نظر مرجع رسیدگی دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
موافقت شاکی ( راهنمایی و رانندگی) را برای این امر جلب نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر امکان ندارد
و ابتدا دادگاه باید به درخواست اعتراض ثالث اجرایی رسیدگی نماید