مشاوره حقوقی رایگان - مقعدی

سلام وقت بخیر یکی از دوستان پسر من میخواد وارد ارتش جمهوری بسه ولی بالای 10 بار رابطه مقعدی داشته از آخرین باری ام که این کارا کرده یک ماه میگذره میخواست ببینه آیا متوجه میشن که این کارا کرده یا خیر ممنون میشم سریع جواب بدین

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام در استخدام ارتش از متقاضی تستهای پزشکی مربوط به بینایی و شنوایی و حل و بینی و ریه ها و قلب و دهان و دندان و پوست و اسکلت بندی اندام گرفته میشود همچنین به منظور بررسی اینکه آیا متقاضی دچار بیماری ام اس است یا نه و آیا عادت به خودارضایی دارد یا نه اندام تناسلی وی نیز مورد تست قرار میگیرد