مشاوره حقوقی رایگان - پیمانکاری ساختمان

با سلام
در مرداد ماه قرارداد پیمانکاری با فردی بستم جهت تکمیل زیرزمین خانه
و تاریخ اتمام کار اول ابان قید شد
متاسفانه با تعلل در کار مواجه شده و در آذر ماه کار هنوز نصفه نشده بود و به دلیل کیفیت خراب گچ کار و... بصورت شفاهی فسخ قرارداد کردیم و کلیه هزینه ها بصورت نقد و چک پرداخت شد. و خودم تا پایان سال کار را به اتمام رساندم.
پس از بررسی فاکتورها متوجه شدم فاکتورهای لوله و اتصالات با کار انجام شده مطابقت ندارد .
مثلا 54 متر لوله کشی گاز انجام شده در حالیکه 72 متر لوله در فاکتور قید شده
ضمن اینکه پیمانکار هیچ مجوز پیمانکاری نداشته و از کارگران غیر مجاز افغانی و غیر متخصص استفاده کرده است .
با توجه به اینها دو فقره چک که تحویل دادم پاس نکردم و پیمانکار از طریق شخص ثالث چک ها را اجرا گذاشته
حال چگونه احقاق حق در خصوص فاکتورها داشته باشم .
و همچنین در خصوص تاخیر و عدم مجوز پیمانکار را محکوم کنم
با تشکر
ضمنا مرجع رسیدگی دادگاه هست یا شورای حل اختلاف

پاسخ ها :

علي  همتيان

علي همتيان :

استان :

اگر بالای بیست میلیون باشد با دادگاه هستش باید پروندتون ارجاع بشه به کارشناس مربوطه از طریق دادگاه