مشاوره حقوقی رایگان - تدلیس در قرارداد مشارکت در ساخت

با
با پیمانکاری قرارداد مشارکت بستیم که به ازای زمین ما، 5 واحد از 15 واحد را به ما بدهد. متاسفانه پیمانکار بدون این که ما را از مفاد وکالت مطلع کند از ما وکالت تام گرفت و زمین را به نام خود کرد و از بانک وام گرفت و اکنون متواری گشته است. در مبایعه نامه سایر خریداران نوشته 7 میلیون از پیش دادند 18 میلیون پس از اتمام کار 20 میلیون وام بانکی. حال سوال من این است ما میتوانیم از خریداران شکایت کنیم که مبلغ بدهی بانک را آنان باید بپردازند نه ما؟
آیا میشود بعد از گذشت 10 شال از پیمانکار شکایت کلاهبرداری کرد؟ یا خیار تدلیس میشه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن قرارداد بررسی بیشتر شود تا با گفتگوی متقابل اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی میتوانید لیکن طرح اقامه دعوی مناسب نیازمند بررسی است

ارحام حاتمی

جناب آقای ارحام حاتمی :

درود.
اینکه بدون مشورت وکالت نامه تنظیم کردید باید تاوان اش را بدهید.
با این بهانه که متواری شده است و نمی دانستید چه وکالتی داده اید رو نه بانک می پذیره نه قاضی.
شکایت کلاهبرداری کنید از وکیل تان؟ این فرا به جلو است و هیچ قاضی این رو نمی پذیره.
با پیش خریداران صادق باشید.
فقط می توانید علیه وکیل تان اقدام حقوقی کنید و الزام به ایفای تعهد کنید و یااگر شرایط فسخ گذاشتید بروید برای فسخ.
قرارداد تون رو خوب بررسی کنید و با یک وکیل مجرب صحبت کنید تا ببینید چه راهکاری دارید با کمترین خسارت.
ننوشتید که ساختمان ساخته شده یاخیر.
من خودم پرونده دارم در شیراز که وکیل مالکین اصلا ساختمان را نساخته ولی پیش فروش کرده و پول هم گرفته.
در ابتدای کار باید به فکر آخر کار بود و بدترین حالت ها رو در نظر گرفت.
ساده پنداشتن و اعتماد بیجا موجب حسرت است.
بهر حال ضرر خواهید کرد ولی سعی کنید میزان ضرر را کاهش دهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا اسناد و مدارک می‌بایست به صورت جدی مورد بررسی قرار بگیرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به استناد ماده 106 قانون مجازات اسلامی و ماده 13 آیین دادرسی کیفری موضوع شکایت منتفی ست زیرا مشمول مرور زمان شده