مشاوره حقوقی رایگان - مراحل بعد از دادنامه

با سلام من از کارفرما به دلیل حقوق و مزایا در اداره کار شکایت کردم دادنامه به نفع من صادر شده و به کارفرما ابلاغ شده (15روز مهلت تجدید نظر و 3 ماه مهلت فرجام خواهی) داده شده از مهلت تجدید نظر گذشته اما از مهلت فرجام باقی مونده، 1 _ من الان میتونم اقدام کنم یا باید صبر کنم مهلت فرجام تموم شه؟؟؟؟
2 _ برای اقدام باید چه مراحلی انجام بدم؟؟؟؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
با اتمام مهلت تجدیدنظر خواهی میتوانید دادنامه را به اجرا بگذارید .
درصورتیکه محکوم علیه اقدام به اجرای دادنامه صادره از هیات تشخیص اداره کار نکند ، میتوانید پرونده را به دادگستری شهرستان محل صدور رای ببرید و اجرای احکام نیز،مانند همه محکومیت‌های مالی ،اقدام به اجرای رای صادره خواهد کرد .
موفق باشید