مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قولنامه ماشین

باسلام بنده حدود 3 هفته پیش یک پراید مدل 82 تمام رنگ خریداری کردم به قیمت 30 میلیون و با اسکونت ( نزول یا معامله ) 33 میلیون برام تموم شد حدود یک هفته پیش متوجه شدم که موتور ماشین ایراد دارد و نمایشگاه دار میگفت که موتور تازه تعمیر هست که ماشین رو به علت سر شلوغی نتونستم نقد و بررسی کنم حدود 3 الی 4 روز است که ماشین رو تحویل نمایشگاه داده ام که سند هم بنام من هنوز زده نشده و الا بنگاه دار میگویید 26.5 میلیون ماشین مشتری دارد و باید 6.5 میلیون ضرر بدید تا چک هاتون رو برگردونم وگرنه ماشین رو 25 میلیون میفروشم الان من از چه راهی قولنامه را فسخ کنم که ضرر نکنم فقط خواهشا زود جواب بدید. ممنون

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
درصورتیکه خودرو برخلاف آنچه که در قرارداد نوشته شده است ، معیوب است ،میتوانید ابتدا با ارسال اظهارنامه مراتب فسخ معامله را به فروشنده اعلام کنید و سپس با تقدیم دادخواست حقوقی اعلام فسخ معامله را از دادگاه حقوقی بخواهید و ثمن معامله و غرامات را نیز مطالبه کنید .
موفق باشید