مشاوره حقوقی رایگان - اعسار چک برگشتی

با سلام
بنده محکوم به پرداخت 180 میلیون تومان بابت چک برگشتی داشتم درخواست اعسار دادم و بدون هیچ دلیلی و با وجود شهود و مستندات درخواست بنده رد شد. آیا بنده با این وجود شانسی برای دادگاه تجدید نظر دارم و اینکه دوباره امکان دادن اعسار را دارم؟
با تشکر

پاسخ ها :

حکیمه خاتون صادقی

حکیمه خاتون صادقی :

سلام قانونگذار به شما اجازه داده تا در فرصت قانونی 20 روزه نسبت به تجدیدنظر اقدام کنید.

پرسشگر :

با تشکر

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. بله می توانید اعتراض کنید. حتی مراحل بعد هم امکان درخواست مجدد وجود دارد.

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
درخواست اعسار می تواند با هربار تغییراتی در وضع و حال موجود شما داده شود