مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت شهود کذاب

سلام. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. نامزد سابقم ازم شکایت کذب کرده با عنوان مطالبه وجه با اسناد به فاکتور طلاهایی که بنام خودش بود و شهادت شهود ...

اعضای شورا: رای به بی حقی خواهان دادند...
حال خواهان به رای اعضای شورا اعتراض زده، در لایحه خود منکر اظهارت خود شده و حرف اعضاء شورا را یه جورهایی به دروغ و به اشتباه شنیدن متهم و حرفهایشان را افکار و فرضیات اعضاء عنوان کرده و شهود خودش را معتبر و محکمه پسند... همزمان شکایت حقوقی دیگری هم کرده باز به اسناد به فاکتورهای طلا "با تاریخهای متفاوت" بنام خودش و شهادت شهود...
"میدونم همون شهود را میخواد بیاره"

***سوالم اینه:آیا بعد از آمدن رای تجدید نظر شورا (چه به نفع ام باشه، چه به ضررم) باید جرح شهود کنم ""یا"" از شاهدهاش بخاطر شهادت کذب شکایت کنم؟

چون تو شورا: *تنها دلیلش* شهودش هستند، شما بهتر می دانید با وجود همین شهودش میتونست و میتونه چه ناحقی و ستمی در حق من بکنه

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
جرح شهود یعنی ادعای فقدان یکی از شرایطی است که قانونگذار برای صلاحیت شهود مقرر کرده است مثل عدالت یا عدم دشمنی با طرف دعوا و...
وجرح شهود باید قبل از ادای شهادت مطرح شود واثبات گردد
علی الاصول چنانچه شهود در دادگاه شهادت کذب گفته باشند می توانید از شهود در دادسرا شکایت کنید