مشاوره حقوقی رایگان - مجروح حین خدمت سربازی

باسلام و ادب اینجانب م.ح حین خدمت سربازی با وجود حکم ماموریت دچار صدمه شده که پس از چندین بار کمیسیون پزشکی به بنده 18درصد معلولیت خدمتی دادن ولی هیچ گونه مزایا نداره و با وجود استخدام در شرکت فولاد به علت انجام عمل جراحی بنده را رد کردن

پاسخ ها :

سيد سياوش  حسيني

جناب آقای سيد سياوش حسيني :

در چنین شرایطی معلولیت در حین خدمت محسوب می شود امااگر به علت اقدام مستقیم دشمن و یا تیر مستقیم دشمن موجب حادثه ای شود ویا در مأموریت عملیاتی اتفاقی بیفتد فرد مصدوم تحت پوشش بنیاد شهید قرار میگیرد و مزایای بیشتری دارد حادثه در حین خدمت سربازی اگر هنگام عملیات نظامی نباشد بنیاد شهید از ارائه هرگونه خدماتی به وی استنکاف میکند