مشاوره حقوقی رایگان - معلولیت خدمتی

با سلام،من سال 97 سرباز سپاه بودم،مرخصی گرفتم داشتم میرفتم خونه،سر نشین یه ماشین بو م.وسط راه تصادف کردم،بینیم شکست ،طحالم کامل خارج شد ،مهرهای کمرم اسیب دیدن،رفتم تشکیل پرونده دادم،معاف دایم شدم،و برام معلولیت عادی زدن با 61درصد نقض عضو و سطح 2سلامت،غرامت معلولیت عادی بهم دادن ،گفتن چون معلولیت عادی شدی حقوق بهت تعلق نمیگیرد،اعتراض زدم و بعد یه سال جوابش اومد و معلول خدمتی شدم،حالا میگن دوباره باید بری کمیسیون و برا تعیین درصد ،این61 درصدی قبلا برام که برام زدن درصد معلولیت عادی بود،میخواستم ببینم ایا همون 61درصد رو برات میزنن یا کمتر،و اینکه حقوق بگیر میشم یا ن،اگه توضیح و اهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
درصد نقض عضو به هر علتی که باشد باز همان است . به عبارت دیگر شما چه معلول عادی باشید و چه معلول خدمتی باشید همان 61درصد خواهد بود و تفاوتی حاصل نخواهد شد .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در کمیسیون پزشکی درصد مشخص خواهد شد
و سپس بر اساس درصد معلولیت شما غرامت پرداخت خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به نظر کمسیون مربوطه داره ممکن هست همان درصد عادی مورد قبول قرار بگیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی پزشکی قانونی و میزان جراحات وارده دارد تا علت حادثه بررسی شود و سپس اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ملاک نظریه کمیسیون است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به نظر شورای پزشکی اداره بهداشت سپاه پاسداران دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بستگی به نظر پزشکی قانونی دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست درخواست خود را بدهید تا در کمیسیون مورد بررسی واقع شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام باید بررسی جامع و کاملی صورت گیرد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
با توجه به توضیحات شما، به نظر می‌رسد که شما معلول خدمتی هستید. برای تعیین درصد معلولیت شما و احقاق حقوق شما، باید به کمیسیون مربوطه مراجعه کنید.

در این کمیسیون، پزشکان تعیین درصد معلولیت شما را تشخیص خواهند داد و پس از آن، درصد معلولیت شما تعیین می‌شود. درصد معلولیت شما ممکن است با درصدی که قبلاً برای شما تعیین شده بود، متفاوت باشد.

در صورتی که درصد معلولیت شما کمتر از 50 درصد باشد، حقوق معلولیت خدمتی به شما تعلق نخواهد گرفت. اما در صورتی که درصد معلولیت شما 50 درصد یا بیشتر باشد، شما می‌توانید از حقوق معلولیت خدمتی بهره‌مند شوید.