مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث زن دوم و فرزندانش

باعرض سلام و خسته نباشید باتوجه به این که زن از زمین کشاورزی به نسبت سهمش پول پرداخت میشه و زن اول فرزندانی دارد وزن دوم هم فرزندانی دارد آیا اون یک هشتم که زن دوم پرداخت میشه بین همه وراث تقسیم میشه و پول پرداخت میشه یا فرزندان هر مادر جداگانه میتونن سهم زمین که گیر مادرشون میاد رو پرداخت کنن و زمین بین فرزندان زن دوم که تعداد کمتری دارند تقسیم میشه ممنون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

محاسبات ارث پیچیده است و توضیحات شما هم گیج کننده اما باید بدانید که سهم یک هشتم زوجه بین هر دو زن تقسیم می شود یعنی هر کدام 6.25 درصد ار ماترک ارث می برند و اگر یک زوجه فقط وجود داشت 12.5 درصد ارث می برد