مشاوره حقوقی رایگان - میزان ارث همسر دوم از شوهر

با عرض سلام و خسته نباشید
مادر بنده 8 سال قبل فوت کردند و پدرم بعد از فوت ایشون ازدواج مجدد داشتند که حاصل ازدواج دومشون یک فرزند دختر هست که هم اکنون هم 5 سال سن دارند
چند ماه پیش پدر بنده نیز از دنیا رفتند
حالا میخواستم بپرسم میزان و نوع ارث بردن همسر دوم از اموال شوهر با توجه به در حیات نبودن همسر اول چگونه است
پیشاپیش از راهنمایی شما ممنونم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چون مادر شما قبل از پدرتان فوت کرده از پدرتان ارث نمی برد اما میتوانید مهریه وی را از ارثش بگیرید، اما زن دومش یک هشتم ارث اورا با مهریه اش را میتواند بگیرد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

یک هشتم ارث اورا با مهریه اش را میتواند بگیرد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام يك هشتم اموال به همسرشون ميرسه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

یک هشتم ارث اورا با مهریه اش را میتواند بگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
یک هشتم ارث می برند.
اگر مهریه خود را از طریق دادگاه مطالبه کند باید مهریه نیز از اموال پدرتون پرداخت بشه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مادر شما اگر مهریه را دریافت ننموده باشد شما به عنوان ورثه می توانید از ماترک استیفا نمایید و همسر دوم نیز 1/8ارث می برد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام میزان سهم زوجه ، 1/8 از کل ماترک میباشد و مهریه ولی

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام زوجه دوم یک هشتم ارث می برند. اگر مادر شما مهریه را در زمان حیات دریافت نکرده باش می توانید را از طریق دادگاه مطالبه کند باید مهریه نیز از اموال پدرتون پرداخت شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یک هشتم ارث به همسرشان میرسد و مهریه را هم می توانند مطالبه نمایند.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما یک سری اقدام فوری نسبت به ترکه ( اموال) باید انجام دهید که بحثش مفصل است و در این قسمت نمی گنجد . تماس بگیرید.
سهم همسر دوم یک هشتم از قیمت اموال غیر منقول و یک هشم از عین اموال منقول است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سهم همسر دوم یک هشتم هست و شما میتوانید مهریه مادر خودرا ار ترکه مطالبه کنید