مشاوره حقوقی رایگان - تعهد زوجه به عدم ازدواج پس از طلاق تا پایان عمر

آیا در محضر میتوان از زوجه تعهد گرفت تا بعد از طلاق ازدواج نکند و مجرد بماند و نزد بچه ها بماند و از آنها مراقبت کند؟
و آیا میتوان از او تعهد گرفت که در قبال ماندن نزد بچه ها و نگهداری آنها بعد از طلاق مردی ادعا نکند؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

خیر چنین چیزی امکانپذیر نیست

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. ازدواج مجدد از حقوق انسانی و شرعی هر شخصی است و نمی توانید چنین تعهدی از ایشان بگیرید.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خیرنمیتوان ازافراد به این شکل سل حق کرد ولی شمامیتوانید مثلا تامدتی حق ازدواج کردن را ازایشان درخواست کنید مثلا تازمان بزرگ شدن فرزندان

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام ایشان چنین حقی ندارند فقط اگر حضانت بعهده همسر شما می تواند تا زمان ازدواج بشما واگذار کند و اگر بخواهند سلب حضانت مطرح کنند باید این موضوع اثبات کنند