مشاوره حقوقی رایگان - بیماری کرونا در حین کار

با سلام. من کارمند رسمی با سابقه 19 سال در یکی از بانک های معتبر در کشور هستم. در واپسین روز های سال 98 که کرونا شیوع پیدا کرد و قواعد ایمنی سازی اجرا نمیشد در محیط کار به کرونا مبتلا شدم و به دلیل عدم اطلاعات کافی در خصوص نحوه درمان توسط پزشکان در ابتدای شیوع و عدم تجویز داروهای ضد لختگی خون، یک هفته پس از مداوا دچار لخته شدن خون در سیاهرگ پای راست و ترومپوز وریدی حاد شدم و دو بار در بیمارستان بستری و به دلیل آسیب جدی به اعصاب و عروق پای من، دچار ناتوانی جسمی شدم و با کمک عصا راه میروم. در این میان بانک هیچ توجهی به درد و بیماری من ننمود.کما این که با وجود تجویز مرخصی استعلاجی از سوی پزشک فوق تخصص، به دلیل وجود قوانین محدود مجبور شدم به خاطر قطع نشدن حقوق با وجود مخالفت پزشک در خصوص عدم ورود به کار، با داشتن بیماری به سر کار بروم .
جالب این جا هست که حتی زمانی که تمام بالا دستی ها وضعیت وخیم پای من را میدیدند، فقط کمی اظهار ناراحتی و تاسف را در می آوردند و وقتی درخواست انتقال به محیط اداری را دادم تا کمتر دچار فشار کاری باشم توجهی نکردند.
با وجودی که هنوز دوره درمان را میگذرانم ولی به سر کار میروم. آیا من میتوانم جهت احقاق حق خودم از بانک مربوطه به محاکم قضایی شکایت کنم و در صورت تایید، بانک میتواند در مورد کار من و حقوق دریافتی من مشکلاتی درست کند؟ در صورت تایید، نیاز به وکیلی دارم که مراتب را بررسی و پیگیری نماید.