مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر

سلام. من یک خانوم متاهل هستم که یقین دارم همسرم با یک زن دیگر رابطه دارد. چندین بار پیام هاش رو در گوشی اش دیدم و اما رابطه جنسی رو مطمئن نیستم و هر بار که پیام ها رو دیدم و به او گفتم حاشا کرده و زیربار نرفته است. میخواستم بدونم اگر من در خونه ام دوربین کار بگذارم و فیلمی از همسرم با اون خانوم ضبط کنم، اگر در حد صحبت کردن باشند و مشخص باشد با هم دوست هستند ولی رابطه جنسی در فیلم نباشد، من میتونم با اون فیلم از همسرم شکایت کنم و تقاضای طلاق و مهریه بدهم؟ یک دختر سه سال و نیم هم دارم و دادگاه در مورد حضانت دخترم چه حکمی میدهد؟ میتونم به خاطر روابط بی بند و بار همسرم دخترم رو از او بگیرم؟ با تشکر.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهتر است به اتفاق به یک روانشناس مجرب مراجعه کنید تا مشگل حل شود با جدایی چیزی حل نمیشود