مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل خیانت همسر

سلام دامادم داره خیانت میکند به دخترم آیا خیانت همسر میشود دلیل بر گرفتن طلاق بشود یا نه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اری ممکن است
اختلاف‌رویه وجود دارد
در پاسخ پرسش مطروحه وحکم صادره مبنی بر رابطه نامشروع مرد که اشاره نشده در چه حدی بوده است اولا بطور کلی میتوان درحکم موضوعه گفت طلاق به دلیل خیانت می تواند با تشخیص دادگاه هم از مصادیق عسر و حرج و از مصادیق شروط ضمن عقد نکاح باشد (بند 2 و 9 شروط ضمن عقد).و در سوال دوحالت متصور است 1- چنانچه رابطه نامشروع غیر از زنا رخ داده باشد، مجازات مرد در حد جریمه نقدی و یا شلاق است. در این جا باید گفت، قاضی دادگاه خانواده ممکن است رای طلاق به دلیل خیانت مرد را با همین حکم بدهد. اما چنین موضوعی قطعی نیست. در واقع سوء رفتار مرد براساس تبصره ماده 1130 قانون مدنی باید احراز گردد.

2-اگر رابطه نامشروع ، برای حد زنا صادر شده زن می‌تواند براساس این موضوع عسر و حرج خود را ثابت کند. حتی اگر مرد اقرار کند که براساس عقد موقت با زن دوم رابطه داشته، یکی از شروط 12 گانه (بند 2و 9 شروط ضمن عقد)عقدنامه محقق شده و زن براساس حکم صادر شده در دادگاه کیفری، دادخواست طلاق را مطرح نماید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت اثبات عسر وحرج خود میتواند تقاضای طلاق نمایند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید اگر ثابت شد یا کسی رابطه داره یا زن صیغه کرده می توانید طلاق بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله امکان‌پذیر است

اما ابتدا بهتر است که با وکیل صحبت نمایید چرا که دلایل و مستندات باید داشته باشید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اگر مدرکی دال بر خیانت موجود باشد،بلی

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

باید مدارک کافی برای اثبات داشته باشید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

سلام اگر اثبات سو اخلاق و رفتار صورت گیرد میتواند از دلایل طلاق باشد

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام اگر ازدواج مجدد ثابت شود بله میتوانند نسبت به طلاق اقدام نمایند اما درمورد خیانت بدون ازدواج می تواند از موارد عسروحرج باشد

هما سجده

سرکار خانم هما سجده :

سلام،بله درصورتی که مدارک کافی بزای اثبات وجود داشته باشد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام نیار به اثبات دارد دلایل قوی میخواهد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

خیر یاعث طلاق نمیشود، البته بهتر است دخترتان این ادعا را مطرح نماید نه شما که البته چنانچه نتوانید اثبات کنید مجازات جرم افترا برای شما متصور است

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام در صورت اثبات عسر و حرج برای خانم بله

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام درصورت داشتن ادله و اثبات آن در دادگاه بله

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله در صورتی که رابطه نامشروع و استمرار سوء رفتار وی را اثبات کند یا ازدواج موقت وی را اثبات کند.در هر صورت باید عسررو حرج زوجه ثابت شود