مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وسایل منزل توسط زوج

با سلام و خسته نباشید.
خانم بنده درخواست طلاق دادند و مهریه رو اجرا گذاشتند
قبل از عقد قرار شد یک سری از وسایل و جهیزیه رو من تهیه کنم.
خونه مشترکمون که بعد از عقد با کمک هم خریدیم رو به نام خانومم زدیم
از وقتی مشکل پیش اومد خانومم و خانواده اش رفتند و قفل درب منزل رو عوض کردند. من به خاطر این که مشکل بزرگتر نشود اقدامی در این رابطه نکردم.
دلایل طلاقشون هم فقط به خاطر این است که ایشون برای دوره تخصص قبول شدند و خودشون و خانوادشون چندین بار هم پیامکی و هم جلوی بقیه به من گفتند که تو دیگر در حد ما نیستی و گرنه من هیچ یک از اون دلایلی که باعث عسر و حرج بشود رو نداشتم و ندارم. ولی متاسفانه خانومم و خانواده اش پای حرفشون یعنی طلاق ایستادن تا به این جا رسید که نوبت دادگاه در مورد طلاق توافقی تعیین شده است.
خانومم یک توافق دستنویس که در اون من هیچ ادعایی نسبت به اموال و اثاثیه نداشته باشم و البته در ازای آن ایشون هم از نصف حق مهریه خودش بگذرد رو تهیه کردند و امضا کردیم و دفتر خدمات قضایی اون رو ثبت کرد.
تا صحبت وسایل هم که میکنیم سریع گارد میگیرند که مهریه رو اجرا میگذاریم و ماشینت رو میفروشیم و سهم الارث خونه پدری ات رو مزایده میگذاریم و همه اش تهدید میکنند.
حالا به نظرتون بهترین راه برای این که بتونم وسایل رو بگیرم چی هست؟ چون با این اوضاع گرونی واقعا تامین اون همه وسایل سخت هست.
اگر قبل از طلاق بروم به شکلی دور از چشمشون که متوجه نشوند وسایل رو بردارم طوری که تا جاری شدن صیغه طلاق متوجه نشوند (چون الان کسی در خونه نیست) برای من مشکل درست میشود؟
اگه در جلسه دادگاه بخواهم این قضیه رو مطرح کنم مطمئنا همون طور که گفتم موضع میگیرند و تهدید به مزایده سهم الارث و ماشین میکنند.
ضمنا من هم سیاهه خرید وسایل که شهود امضا کردند رو دارم (دفتر بله برون) و هم فاکتور خرید.
حتی یک تعداد وسیله هم که اصلا ربطی به جهیزیه ندارند رو بعد از عقدمون خریدم و فاکتور های اون ها رو هم دارم.
در سیاهه چیزی راجع به مدل و برند وسایلی که من باید با خودم می آوردم نیومده است. میتونم مثلا اون وسایل رو بیارم و به جای آن وسایل معمولی تر بگذارم؟

ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

اگر واقعا کسی متوجه نمیشه میتونین ببرین چون سرقت شامل شما نمیشه چون اموال شما هم محسوب میشه و حتی درب خانه رو هم بشکنین بازم مشکلی ایجاد نمیشه