مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام، خسته نباشید. دو سال که با شوهرم زندگی نمیکنم و من رو از خونه بیرون کرده است. اعتیاد به مواد صنعتی دارد. در این دو سال نفقه به پسرم که 3 ساله هست، نداده است. الان گفتن برای طلاق باید بروم نفقه خودم رو اجرا بگذارم. برای این که حکم جلب او را برای نفقه فرزندم بگیرم باید چی کار کنم و یک راه راحت از نفقه نیست. راهنمایی کنید که راحت بشوم خیلی اذیت میکند و میگوید اصلا طلاق نمیدهم.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بهتر است شکایت کیفری ترک انفاق مطرح و با رای آن اقدام به طرح دادخواست طلاق به جهت عسر و حرج نمایید

رقيه  مقدم زابادي

رقيه مقدم زابادي :

بااجرای نفقه ی خود وفرزندتون یک دلیل عالی وخوب برای طلاق شمامیشه حتمااقدام کنید
نفقه خودتون وفرزندتون روباهم دریک دادخواست بدهید