مشاوره حقوقی رایگان - زمان بازنشستگی با سختی کار

با سلام.
من 10 سال سابقه کار سخت و زیان آور داشتم که کارخانه تعدیل نیرو کرد و 18 ماه بیمه بیکاری گرفتم و بعد از بیمه بیکاری 7 ماه قطعی بیمه داشتم و دوباره بازگشت به کار شدم و 10 سالی است که مشغول به کار در شرایط سخت و زیان آور هستم و 24 ماه بیمه سربازی را هم پرداخت نمودم. لطفا بفرمایید چند سال دیگر باید مشغول کار باشم تا بازنشسته شوم؟ ممنون.

پاسخ ها :

رضا  رجبي

جناب آقای رضا رجبي :

مدت زمان اشتغال به کارهای سخت و زیان آور ضرب در یک و نیم میشود یعنی هر سال کار یک سال و نیم محاسبه میشود
البته مدت سربازی جز مشاغل سخت و زیان آور محاسبه نخواهد شد
حداکثر مدت نیز 35سال خواهد بود
با توضیحات شما ، باید الان مشمول بازنشستگی باشید با 32سال سابقه کار