مشاوره حقوقی رایگان - فیشینگ

سلام. بنده قربانی فیشینگ شدم و به خاطر دور بودن مکان شکایت نتونستم برم و با لایحه هم محکومیت حضوری به یک سال حبس تعزیری رد مال 4 میلیون صندوق دولت و مبلغ هم 5.300 بود، گردیدم.
سابقه کیفری ندارم و مستاجر هستم و قرارداد استیجاری هم به صورت دستنویس فی مابین بنده و مالک خانه هست. در مرحله دادسرا، ضامن سند گذاشتم.
طرف از بنده مبلغ 30 میلیون میخواهد که رضایت بدهد و به خاطر عدم توانایی مالی، نمیتونم پرداخت نمایم ولی اعلام نمودم رد مال کنم که رضایت بدهد ولی قبول نمیکند. به دلیل دور بودن مکان بنده نسبت به ایشان، آیا میتونه حساب های بانکی ام رو مسدود کند یا این که جلب میتواند بگیرد که نتیجه اش چی میشود؟ با ضمانت هم چه خواهند کرد؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادسرا نسبت به جلب و اعزام شما به زندان اقدام خواهد کرد. حسابهای بانکی هم توقیف خواهد شد.
اگر شما را پیدا نکردند مبلغی که ضامن ، ضمانت کرده از وی خواهند خواست.