مشاوره حقوقی رایگان - فروش منزل

سلام وقتتون بخیر .
پدر بنده مشروب خور و اعتیاد به تریاک داره و کار به جایی رسیده که به زن های ساختمون پیشنهاد داده. من 24 سالم هستش و وقتی دیدم به روی مادرم دست بلند کرد جلوی پدرم وایسادم و حقیقتی که پنهان کرده بودم رو فاش کردم و منزل و ترک کرد و گفت این خونه رو میفروشم شمارو اواره میکنم
من یک خواهر 18 ساله دارم با وجود دختر میشه کاری کرد که اجازه فروش نداشته باشه ؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

خیر مالک حق همه گونه تصرف در اموال خود را دارد.پیشنهاد میکنم مادر بیان و مهریه رو بگزارن اجرا و با توقیف منزل جلو فروش رو بگیرن