مشاوره حقوقی رایگان - کدام مرجع قضایی؟

باسلام و احترام
بنده از یک شخصی که تحصیلکرده روانشناسی است اما پروانه فعالیت تخصصی ندارد به اتهام اظهار خلاف واقع شکایت کردم که بعلت عدم ادله کافی قرار منع تعقیب صادر شد. الان به مدرک معتبری دست پیدا کردم که نشان میدهد اظهارات و ادعای نامبرده کذب است. طبق ماده 263 آئین دادرسی، درخواست تجویز مجدد رسیدگی را باید به دادستان تهران داد یا سرپرست همون دادسرایی که شکایت کردم؟ باید درخواست را حضوری به دفتر مقام مربوطه بدهم یا امکان ارائه از طریق دفاتر خدمات قضایی هست؟ ممنون از وکلای محترم

پاسخ ها :

نویدسعیدی

جناب آقای نویدسعیدی :

باسلام به ریاست همان شعبه وخطاب به دادستان عمومی وانقلاب شهرستان بدید واز طریق خدمات قضایی باید ارائه کنید