مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق پدر با قطع حقوق خود

سلام من بازنشسته خدمات درمانی هستم 20 سال کار کردم برای همین 20 روز حقوق دریافت میکنم که کفاف زندگی ام را نمیدهد پدرم بازنشسته ارتش بوده و فوت شده مدتی مادرم حقوقش را میگرفت که ایشان هم فوت شد آیا من میتوانم درخواست قطع حقوق خودم از خدمات درمانی رو بدهم و حقوق پدرم را دریافت کنم (از شوهرم جدا شدم)

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام بله میتوانید ولی ابتدا از بازنشستگی ارتش در شهر خودتون سوال کنین

اکرم حبیبی

سرکار خانم اکرم حبیبی :

قبل از اینکه اقدام به قطع حقوق خودتون بدین،شرایط تعلق مستمری رو کامل تحقیق کنید،چون احتمال داره بعداز انصراف وقطع حقوق بازنشستگی خودتون ،امکان تحقق مستمری پدر مرحوم تحت شرایطی مشمول شما نشه