مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق پدر پس از فوت

میخواستم بدونم چطوری میتونم حقوق پدرم‌ و بگیرم هیچ مدرکی ندارم فقط میدونم بیمه پرداخت میکردند و روزیکه اولین حقوق و براشون آوردند ایشون فوت کرده بودند لطفا راهنماییم کنید. سپاسگزارم

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

اطلاعات کاملی ارائه ندادید.از جمله جنسیتتون.سن.تجرد یا تاهل.
در صورت تمایل به دریافت پاسخ سوال تماس بگیرید.

پری نوش رئیسان

پری نوش رئیسان :

استان :

ابتدا گواهی انحصار وراثت گرفته ، سپس به اداره تامین اجتماعی محل کار متوفی مراجعه نمایید و تقاضای استعلام کنید ، مشخصات ایشان اگر موجود باشد به شما تحویل داده میشود و میتوانید از طریق همین اداره اقدام نمایید