مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تفکیک پارکینگ آپارتمان

سلام

من یک آپارتمان چند ماه پیش خریداری کردم ولی بخاطر اینکه هنوز کامل نبود و بایستی خودم تکمیلش میکردم کمی زمان برد.

الان که بعد چند ماه پول دستم اومده رفتم که تکمیل کنم و برم ساکن بشم . دیدم که واحد های دیگه اومدن و پارکینگ رو شماره گذاری کردن و اونهایی که پارکینگ نداشتن هم آمدن قسمتی از حیاط را با ایرانیت پوشش دادن و پارکینگ ساختن بدون اطلاع من.

و بدترین نقطه پارکینگ که فقط یک 206 هاچبک میتونه اونم با دنده عقب بره داخل که بیشتر شبیه انباری هست تا پارکینگ را به واحد من اختصاص دادن.

واحد من شماره 1 طبقه 1 هستش .
و فقط 3تا از واحدها داخل سند پارکینگ اختصاصی ثبت شده.

داخل سند قید نشده که محل دقیق و ابعاد کجاست .

بنظر شما چکار میتونم بکنم
سپاس

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
در هنگام تنظیم سند رسمی کارشناس اداره ثبت بر مبنای سند تفکیکی و در صورت عدم توافق بر شماره گذاری به ترتیب به شماره گذاری پارکینگ ها اقدام خواهد کرد.