مشاوره حقوقی رایگان - نحوه اختصاص پارکینگ در آپارتمانهای نوساز

با سلام
بنده یک آپارتمان نوسازی خریداری کردم که موقع نوشتن مبایعه نامه گفتند ثبت پارکینگ رو مشخص میکنه و فقط شماره پارکینگ در مبایعه نامه قید شده ولی به یکی دو واحد دیگر لفظی قول پارکینگ خوب داده شده و اعلام کرده که داخل سند هم همانها رو ثبت میکنه، حال بنده با یک همسایه دیگر با مالک به مشکل خوردیم. به نظر شما ثبت با توافق مالک با اون دو واحده دیگه همون پارکینگها رو بهشون میده و ما باید چه کاری انجام دهیم؟
با سپاس

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بر مبنای توافق بین سازنده و مالکین و بر اساس پایان کار صادره پارکینگ به اشخاص تعلق خواهد گرفت در ایین خصوص سندمناط اعتبار است