مشاوره حقوقی رایگان - قرار اعدادى و قرار نيابت قضايی

با سلام در تاريخ ١٢/١٩ برای من دفاع انتسابی صادر شده بود ولی چون پیامکی دریافت نکردم از این موضوع بی خبر بودم الان که رفتم تو سامانه دیدم عدم حضور زدن پیرتر اعدادی و قرار نیابت قضایی صادر شده و یه تاریخ 2/29 نوشته به خاطر عدم حضور وقت نظارت تمدید شد اینا به چه معناس و من چکار باید بکنم برای دفاع از خودم ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در سامانه ابلاغ مشاهده کنید اگر ابلاغیه ای دارید بروید دفاع کنید. در غیر اینصورت شما را جلب خواهند کرد. در دادسرا همراه یک ضامن با فیش حقوقی یا جواز کسب حاضر شوید.