مشاوره حقوقی رایگان - قرار اعدادی

سلام یک‌پرونده کیفری دارم که هنوز برام ابلاغیه نیومده
اتهام اهانت به مقدسات اسلام در تاریخ
توی سامانه نوشته قرار قرار اعدادی صادر شد یعنی چی
ایا خطری داره برام

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام قرارهایی که قاضی، برای تعیین تکیلف در مورد یک پرونده و کمک به صدور رای قاطع، صادر می کند، قرار اعدادی یا مقدماتی هستند. قرار معاینه محل، قرار کارشناسی و سایر موارد مندرج در قانون، از جمله انواع قرارهای اعدادی بوده و اثر اثباتی، در حکم سند رسمی بودن و عدم قابلیت اعتراض نسبت به آن ها، از جمله آثار این قرار ها می باشد و بله

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

قرار اعدادی برای بررسی دقیق اتهام توسط اتهام زننده است اگر مدارک برعلیه شما وجود داشته باشد شما برای دفاع از خود احضار می شوید ولی شما انکار کن بگو اشتباه شده من نبودم

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام منتظر باشید ابلاغ خواهد شد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

قرار اعدادی می‌تواند تحقیقات محلی باشد یا گاهی ارجاع به کارشناس

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منتظر ابلاغ دادگاه باشید

اگر کاری نکرده باشید مشکلی پیش نمیاد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اصولا قرار های اعدادی طبق قانون برای این است که ببینند آیا جرم به شما مستند است یا نه منتظر ابلاغ ثنا بمانید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قرار اعدادی از جرم قرار هایی هست که بازپرس برای تحقیقات مقدماتی صادر می کند از جمله نظریه کارشناسی و یا معاینه محلی و غیره شما خودتان را معرفی کنید و اعلام بی گناهی و انکار نماید

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
قراری است که مقام قضایی،برای تعین تکلیف در مورد پرونده واز قبیل قرارمعاینه محلی ...می باشد واگر شما کاری نکرده باشید مشکلی پیش نخواهد آمدوبه شما ابلاغ خواهد شد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
و مجازات حبس خواهید داشت

و قرار اعدادی ، توسط مرجع قضایی برای تکمیل تحقیقات صادر میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قرار اعدادی از جرم قرار هایی هست که بازپرس برای تحقیقات مقدماتی صادر می کند مثل تحقیقات و معاینه محل

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

قرار اعدادی جهت تکمیل پرونده می باشد مانند تحقیقات و...

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قرار اعدادی قراری است که پرونده را آماده برای صدور رای نهایی می کند.

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
احتمالا قرار تحقیق محلی صادر شده.
اگر واقعا مرتکب این جرم نشده اید و در دادسرا یک وکیل همراه خود ببرید و اگر واقعا مرتکب این جرم نشده اید انکار نمایید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

باسلام و احترام
قرار اعدادی یا همان قرار مقدماتی، از جمله قرارهایی بوده که پرونده را به منظور صدور رای قاطع دعوا، آماده می‌سازد. معمولا قرار اعدادی یا قرار مقدماتی طی روند دادرسی و قبل از ختم دادرسی، صادر می‌گردند. این نوع از قرارها، در برگ‌های صورت‌جلسه معمولی و به دست خط دادرس به تنظیم می‌رسند.
موضوع قرار در قرار اعدادی، زمان، مکان و نحوه اجرای قرار، فرد یا مقامی که می‌بایست آن را اجرا کند و همچنین پرداخت کننده هزینه، درج می‌گردد. قرارهای اعدادی بر عکس قرارهای قاطع پاک نویس نشده و به صورت دادنامه هم تنظیم نمی‌شوند؛ چرا که قرارهای اعدادی به طرفین دعوا ابلاغ نخواهد شد.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

قرارهایی که قاضی، برای تعیین تکیلف در مورد یک پرونده و کمک به صدور رای قاطع، صادر می کند، قرار اعدادی یا مقدماتی هستند.

قرار معاینه محل، قرار کارشناسی و سایر موارد مندرج در قانون،
از جمله انواع قرارهای اعدادی بوده و اثر اثباتی،
در حکم سند رسمی بودن و عدم قابلیت اعتراض نسبت به آن ها، از جمله آثار این قرار ها می باشد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

منظور قرارهای مقدماتی مثل تحقیقات محلی،کارشناسی معاینه محل است.بستگی دارد...