مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از حق

باسلام
شکایت ممانعت از حق کیفری انجام دادم که ازشخصی طلبکارم که ماشينش هم طبق قرارداد وتوافقنامه تاپرداخت نشدن بدهیشان دست ماقرارداره وقرار بوده 2سال قبل پول راپرداخت کندچندتا شکایت خیانت درامانت و استرداد مال منقول از بنده انجام دادکه درتمام شکایت هاش چون ما قرارداد داریم رای بنفع بنده صادرشده
الان در شکایت ممانعت از حق که بنده ازایشان کردم چندین بار دادسرا ابلاغیه داده بهش نیامده ولایحه فرستاده الان درروند کار پرونده دستور جلب متهم رو صادر کرده ونیابت قضایی طبق نامه ....به دادگاه شهر طرف مقابلم داده
ودرجایی دیگه نوشته قرار قرار اعدادی صادرشد
یعنی چی؟؟ میشه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

بعلت عدم حضور،حکم جلب ایشان صادر شده وبه شهرمحل اقامت نیابت برای جلب ارسال شده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی جزئیات بیشتر است تا با گفتگوی متقابل اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

قرار اعدادی از قرارهائی ست مانند کارشناسی، تحقیق محلی یا معاینه محل

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم حکم جلب ایشان صادر شده و در شهر مربوطه انجام خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
قرار نیابت قضایی به حوزه قضایی محل
ا قامت مشتکی عنه صادر شده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
جای نگرانی نیست برای شما
منتظر ابلاغ بعدی باشید
با یک وکیل مشورت نمایید و همراه شوید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید

فاطمه عباسی

فاطمه عباسی :

قرار اعدادی یا مقدماتی است که گویا جلب ایشان صادر شده است البته نیاز به توضیح است درصورت تمایل تماس حاصل فرمائید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل عدم حضور متهم در دادسرا، جلب وی صادر شده است که نیاز است به شهر محل اقامت متهم به منظور جلب وی مراجعه نمائید‌.