مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت

با سلام بنده ضمانت یکی از دوستانم را که محکوم به پرداخت ديه است کرده ام و ایشان پرداخت ننموده اند و در حال حاضر از دادگاه تماس گرفته اند که از ثبت استعلام گرفته شده و یک زمین و یک منزل که هر دوی آنها بصورت مشاعی مالک هستم (بصورت 3 دانگ و 2 دانگ) را میخواهند به مزایده بگذارند. آیا می توانند؟ من باید چکار کنم؟ ملک و مال دیگری ندارم. ممنون از لطف شما.

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. دوستتان را به دادگاه معرفی کنید تا مسؤولیتی متوجه شما نباشد وگرنه باید دیه را پرداخت کنید و بعد از پرداخت از دوستتان مطالبه کنید.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله شما چون ضامن شده اید از املاک شما گرفته میشود