مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

با سلام
پدر من قبل فوتش وصیت نامه دستی با مهر شورا محل نوشته بود و در اون در مورد اینکه همه اموال به مادرمون برسه و بعد فوت مادر ارث بصورت مساوی بین دختر و پسر تقسیم بشه صحبت کرده بود، ما هم وقتی وصیت نامه خوانده شد قبول کردیم و پای وصیت نامه رو امضاء و اثر انگشت زدیم و همه اموال پدر رو محضری به نام مادر کردیم. میخواستم بدونم با وجود اینکه همه اموال به نام مادر شده باز وصیت نامه پدرمون معتبره؟ و اینکه اموال مادرمون طبق قانون اسلام 2 به 1 بین دختر و پسرش تقسیم میشه؟
ممنونم از شما

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

زمانیکه با رضایت اموال پدرتان را به مادرتان واگذار کردید دیگر مالی از پدرتان وجود ندارد تا بین ورثه تقسیم شود.