مشاوره حقوقی رایگان - از کارافتادگی کلی غیر حوادث ناشی از کار

سلام. جسارتا سوالم رو به صورت کلی و خلاصه عرض میکنم. چنانچه حضرت عالی نظرتون باتوجه به مدارک و بیماری بنده این بود که از کار افتادگی کلی تعلق میگیره و در صورت رضایت شما حضورا خدمت برسم جهت عقد قرارداد. با تایید سه پزشک متخصص قلب از سه بیمارستان جداگانه تهران بنده را به دلیل نارسایی شدید قلبی از کار افتاده اعلام کردن. و نامه تایید هم دادند. تا در اخر عمل کردند و باتری نصب کردن. اما گفتند که این باتری قرار نیست قلب شما رو بهبود ببخشه. فقط کارش بازدارندگی از مرگ ناگهانی به دلیل نارسایی شدید قلبی است. قلب بنده رو ده درصد توانایی پمپاژ خون تشخیص دادن.سابقه این بیماری من هم برمیگرده به سال 92 که در اون زمان انژیو گرافی هم کردم. در سال 96 از کار بیکار شدم و تا تیر ماه 99 بیمه پردازی نداشتم. از تیر 99 که در جایی کار پیدا کردم... بعد از گذشت دو سه ماه دوباره بیماریم عود کرد تا الان که مراحلی که عرض کردم طی کردم. در این مدت سه چهار ماه داروهایی تجویز کردن. اما هنوزم همون احوالات رو دارم. تا جایی که درا ثر همین عوارض حالم بد شد و با اورژانس در ای سی یو بستری هم شدم ... منظورم اینه که هنوزم حال مساعدی ندارم. اخیرا که پیش پزشک رفتم جهت بررسی احوالم از این که هنوز مشغول به کار هستم ناراحت شدن. گفتن حتما دلیلی داشتیم که از کار افتادگی بهت دادیم. باید هرچه زودتر درخواستت رو در بیمه مطرح کنی. کارم هم شبکاری هست. پزشک معتقده درصورتی که همچنان مشغول به کار باشم قلب همین جور دچار افت خواهد شد و از ده درصد هم پایین تر میاد.حدود 16 الی17 سال سابقه بیمه دارم.ببخشید سرتون رو درد اوردم.حالا ایا از کار افتادگی بهم تعلق میگیره؟ممنونم از راهنمایی تون

پاسخ ها :

فرزانه رسایی نسب

سرکار خانم فرزانه رسایی نسب :

سلام در مورد از کار افتادگی و تعیین درصد آن پزشک تصمیم گیرنده نهایی نیست واز کار افتادگی فرد با توجه به موارد مختلفی همچون درصد نقص عضو مسایل روحی روانی اجتماعی ‌شغل فرد توسط یک تیم تعیین میشود