مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ضبط وثیقه

باسلام و تشکر از جنابعالی از وقتی که گذاشتید
عرض شود از شخصی بابت چک بلامحل شکایت کردم و بعد از پروسه چند ساله طرف راهی زندان شد. الان مدتیه که با وثیقه جهت مرخصی از زندان آزاد شده و برنگشته. ضمنا از طرف اجرا به وثیقه گذار ابلاغ واقعی شده و مدت 20 روز قانونی هم گذشته.
میخواستم محبت بفرمایید راهنمایی کنید چگونه میتوانم ضبط وثیقه به نفع خودم درخواست کنم.
سواال دوم. طرف بعد از اعسار اینبار بدلیل پرداخت نکردن اقساط بدهی بمدت 2سال زندانی شد. درصورت ضبط وثیقه من فقط اقساط پرداخت نشده رو میگیرم یا میتوانم کل طلبم را درخواست کنم ؟ باز هم سپاسگزارم

پاسخ ها :

زهرا  استيري

سرکار خانم زهرا استيري :

سلام. شكايت كيفري چك بلامحل فقط مسئوليت كيفري دارد و شما بايد براي مطالبه طلب خود حقوقي اقدام و دادخواست بدهيد. كه در مورد شما ظاهرا به همين ترتيب عمل شده. الان كه طرفتون با وثيقه به مرخصي رفته اند و به زندان برنگشته وثيقه به نفع دولت و بابت مجازات ضبط ميشه. و شما بايد براي اجراي حكم پرونده حقوقي خود اموالي را از محكوم عليه معرفي و توقيف كنيد چون ممكنه وثيقه شخص ديگري براي طرفتان سپرده باشد كه وصول محكوم به شما از محل اموال ديگران امكانپذير نيست مگر اينكه وثيقه از اموال خود طرفتان باشد كه اگر كفايت كند ميتوانيد شما هم بابت طلبتون توقيف كنيد. اگه موفق به معرفي اموالي از محكوم عليه شويد كل طلب از محل آن وصول مي گردد.