مشاوره حقوقی رایگان - وام

سلام بنده دو سال پيش از بانك مبلغ 15 ميليون تومان وام گرفتم و متاسفانه تا حالا نتوانستم اقساط ان را پرداخت كنم و رييس بانك حكم توقيف ماشين بنده رو داده در صورتي كه اخرين سر رسيد قسط بنده ابان ماه سال 1400 ميباشد و من رفتم بانك و گفتم من قسط خود را به روز رساني كنم ايا حكم توقيف ماشين تعليق ميشود ولي رييس بانك گفته نه حتما بايد تمامي وام و جريمه هار يه جا بريزي لطفا راهنمايي كنيد بنده بايد چيكار كنم ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مطابق قرارداد اولیه ، بانک می تواند عمل کند. چنانچه در قرارداد آمده باشد در صورتیکه چند قسط پرداخت نشود دین حال میشود .

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

اگر در قرار داد شرط شده باشد که در صورت عدم پرداخت هر یک از اقساط بدهی تبدیل به دین حال گردیده لذا بانک میتواند اصل و جریمه های متعلقه را مطالبه نماید شما بهتر است با یک وام دیگر از خود بانک بدهی را مستهلک و ماشین را آزاد نمایید