مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

باسلام ...
ضامن وام شخصی شدم ب دلیل عدم پرداخت اقساط وامش چک بنده برگشت خورده قصد پرداخت اقساط رو هم نداره چکار کنم که مجبور شه اقساطش رو پرداخت کنه به هیچ صراطی هم مستقیم نیست باشکایت امکانش هست که اقساطش رو پرداخت کنه یه راه کارسازی جلو پام بزارید لطفا

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید اقساط را پرداخت کنید و سپس علیه ان شخص دادخواست مطالبه وجه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید اقساط را پرداخت کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

میتوانید اقساط را پرداخت کنید و سپس علیه ان شخص دادخواست مطالبه وجه دهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فقط باید پرداخت کنید بعد از او مطالبه کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بعد از پرداخت اقساط دادخواست مطالبه بدهید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
با توجه به ضمانتی که انجام داده اید تا زمان پرداخت اقساط کاری نمیتوان کرد . فقط یا شما و یا وام گیرنده میبایست اقساط را پرداخت کنید تا از چک برگشتی شما رفع اثر شود .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی پس از پرداخت بدهی ایشان گواهی از بانک دریافت و دادخواست مطالبه وجه بطرفیت ایشان طرح نمایید.
موفق باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما در مقابل بانک ضامن و ایشان نسبت به بانک و شما
حال می توانید دادخواست مطالبه وجه با خسارات دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

اگر شخصی ضامن وام دیگری بشود فقط اگر ضامن ، اقساط وام را
پرداخت کرده باشد ، ضامن میتواند دادخواست مطالبه وجه و خسارات را اقامه نماید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اقساط را پرداخت کنید وسپس علیه ان شخص دادخواست مطالبه وجه دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما به عنوان ضامن در هر صورت اقساط وام را در حالت عدم پرداخت متعهد باید پرداخت کنید امـــا می توانید در قالب دادخواست به خواسته مطالبه وجه در دادگاه حقوقی علیه وی اقامه دعوی کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ضامن پس از واریز اقساط می‌تواند علیه وام گیرنده دادخواست مطالبه وجه دهد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه شما چاره ای بجز پرداخت اقساط ندارید و تنها بعد از پرداخت اقساط بانک می توانید به ایشان رجوع نمایید
در خصوص سایر موارد شرایط باید مورد برسی قرار بگیرد تا ببینیم می توان ایشان را به طریقی ملزم نمود یا خیر

محمدابراهیم قموشی

محمدابراهیم قموشی :

هیچ راهی وجودنداره
اگربانک ازشماگرفت شمامیتونیدبرای همان مبلغ که دادیدازشخص شکایت کرده وبگیرید

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ، تا زمانیکه مبلغی بعنوان قسط پرداخت ننمائید قادر به شکایت علیه ایشان ندارید . البته در صورت شکایت تا همان مبلغ پرداخت شده هم فرد در مقابل شما محکوم میگردد . متاسفانه شما در مقابل بانک مسئولیت تضامنی دارید

سمیه حسنی

سرکار خانم سمیه حسنی :

سلام ٫ شما میبایست اقساط رو پرداخت کنید و بعدش میتونید از ایشون مجددا مطالبه کنید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

میتوانید بدهی وام گیرنده را پرداخت و سپس از وی مطالبه کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام، تضمین را باید قبل میگرفتید.در هر صورت با عدم پرداخت بدهی توسط وام گیرنده، از حساب ضامن برداشته میشود تا تسویه کامل. آنگاه شما می توانید به طرفیت ایشان دادخواست مطالبه وجه دهید.

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

کاری نمیتوان انجام داد. ضامن مادامی که وام یا بدهکاری را پرداخت ننموده باشد نمیتواند علیه وام گیرنده اقامه دعوی کند. مگر اینکه شخصا نسبت به پرداخت وام اقدام نمایید وسپس دادخواست مطالبه دهید که اینکار نیز بهتره انجام نشه

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

طرح دعوا براي الزام قانوني وي و توقيف اموالش نماييد

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

اقساط را پرداخت کرده . از وام گیرنده شکایت مطالبه وجه نمائید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

اقساط را میتوانید پرداخت کنید و سپس علیه ایشان طرح دعوی برای مطالبه وجه کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چنانچه اقساط را شما بپردازید می توانید به میزانی که پرداخت کرده اید علیه وی دادخواست مطالبه وجه بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با پرداخت اقساط توسط شما وسپس اقامه دعوی مطالبه وجوه پرداخت شده امکانپذیر است

یک وکیل :

با سلام
موظف هستید بدهی بانک را پرداخت و سپس از ایشان امکان مطالبه خواهید داشت .پیش از ضمانت باید از ایشان چک یا سفته به میزان مبلغ تسهیلات بعلاوه سود مورد انتظار برای چنین روزی اخذ میکردید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

ضامن حق رجوع به وام گیرنده ندارد مگر بعد از پرداخت اقساط وام

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

شما ضامن هستید شما مسئول پرداخت هستید بعد از پرداخت میتونید به شخص مراجعه کنید

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام اگه مبلغی بعنوان ضامن از شما اخذ شده میتوانید دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید