مشاوره حقوقی رایگان - وام

سلام من مبلغ 15 میلیون تومان از بانک پول گرفتم و در حال حاضر پولی ندارم میخواهم بدانم چه اتفاقی میفتد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اقساط بانک را پرداخت نکنید بانک می تواند علیه شما و ضامن اقدام کند و امکان مسدود کردن حساب ضامن و شما وجود دارد و یا هر اقدام قانونی دیگر حتی حکم جلب

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام احتمالا علیه ضامن و سپس خود شما اقدام می شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در دادگاه محکوم شده اید می تواند دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به دهید تا برای شما تقسیط عادلانه‌ای صورت گیرد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

جریمه و دیرکرد و سود به اصل وام طبق قرارداد تعلق خواهد گرفت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ضامن دارید به ضامن مراجعه میکند تحت شرایطی حبس هم ممکن است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام لطفاً جهت ارایه توضیحات لازم و ارایه بهترین راهکار و پیشنهاد و نظر به تسلط اینجانب در انجام خواسته ی شما بنحو احسن حاصل 28 سال سابقه و تجربه وکالت در مراجع قضایی از طریق سامانه درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید درخدمتتون هستم.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

✳سلام
✔احتمالا علیه ضامن و سپس خود شما اقدام می شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق ضامن و تضامنی که شما ارائه داده اید بانک میتواند وجوه پرداختی را دریافت نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بانک جهت مطالبه اقساط از ضامن و وام گیرنده اقدام می نماید