مشاوره حقوقی رایگان - پیشروی ساختمان مجاور

بنده مالک واحدی در طبقه سوم از ساختمانی هستم که دو ساختمان کنار هم از یک سمت ساختمان بنده با هم ادغام شده و با تعداد طبقات بیشتر در حال ساخت می باشد...
یک پخ 45 درجه با قاعده و ارتفاع 80 سانت از لب ساختمان ما پیشروی کرده سپس 2 متر رهاسازی و بعد 1.2 متر پیشروی دارد یعنی نسبت به ساختمان بنده،حدود 2 متر پیشروی دارد ولی با آرایش خاص پله ای که توضیح دادم...
کاملا متوجه ام که ساختمان بنده پشت ساختمان مذکور پنهان شده ولی هرچه به شهرداری نامه مینویسم و مراجعه حضوری هم دارم ولی به نتیجه ای نمیرسم...

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام وفق قاعده هرگونه پیشروی طولی که منجر به محدویتی برای مجاورین گردد ممنوع ومستلزم جلب رضایت همسایه می باشد ودر صورتی که شهرداری اقدامی برای جلو گیری نمی نماید باید از طریق دادگاه با تقدیم دادخواست خواسته خود را مطرح وتا حصول نتیجه پیگیری نمائید موفق باشید.