مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از ساختمان مجاور.

سلام وقتتون بخیر
در کنار ساختمان ما یک ساختمان 5 طبقه بنا شده، مساحت زمین 200 متر و زیر بناش 60 درصد زمین.5 تا سقف رو هم زده، هر طبقه 30 متر اضافه بنا داره رفتم شهرداری ناحیه برای اضافه بنا شکایت کنم که شهرداری ناحیه میگه این آقا تا سقف سومش رو رفته عدم خلاف گرفته!!!!!!!
می خوام ببینم با اینکه هنوز ساختمانش تمام نشده و در حال دیوار چینی و هنوز پایان کار نگرفته میتونم کاری کنم و به حقم برسم؟ یا نه دیگه کاری نمیشه کرد چون جریمه داده و عدم خلاف گرفته؟؟؟
ما آخرین قواره تو کوچه بن بستیم(دوطبقه ویلایی) و این آقا اومده جلوی ما ساختمان 5 طبقه زده و از پشت و جلو 1 الی 1/5متر پیشروی کرده و کلاً دید ما را کور کرده و سایه انداخته روی ملک و ساختمان ما. از مهندس ناظر میتونم شکایت کنم که خلاف این سازنده رو گزارش نداده؟ لطفا راهنمایی کنید بتونم بحقم برسم?

پاسخ ها :

پیشروی ساختمان مجاور