مشاوره حقوقی رایگان - پیشروی ساختمان مجاور ضلع غربی در حدود سه متر

با سلام و عرض ادب. در ضلع غربی ساختمان جدیدی در حال احداث است با توجه به اینکه مالک کار ساخت و ساز را به یک سازنده بساز به فروش داده است، سازنده جهت سود بیشتر طبق نقشه های مصوب شهرداری و نظام مهندسی ننموده از طبق خواسته خودش شروع به ساخت غیر مجاز نموده و تخلف زیر بنایی دارد. در حال حاضر در ضلع جنوبی ساختمان با پیشروی در حدود سه متر باعث شده نور گیری ملک ما از بین برود، به شهرداری مراجعه نمودم و درخواست کتبی و شکایت خود را مطرح نمودم تا کار متوقف گردد، ولی شهرداری کار را متوقف نمی نماید و سازنده بر خلاف قوانین شهرسازی و شهرداری همچنان به ساخت و ساز غیر اصولی خود ادامه می دهد، خواهشمند است جهت جلوگیری از کار و توقف کار سازنده به ساز بفروش راهنمایی فرمائید تا بتوانیم از حق و حقوق خود دفاع کنیم .

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ابتدا از طریق شورای حل اختلاف محل دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی را بدهید . تا ادعای شما از نظر اصول شهرسازی تایید یا رد شود.